Mujahid & Mujahidah Ansarullah

Buku Tamu

Khas buat para tetamu ziarah sekalian. Ribuan terima kasih saya ucapkan atas kesudian kalian menziarahi blog ini. Sekiranya sahabat sekalian ingin berkongsi pendapat, ilmu atau apa sahaja, silalah tinggalkan alamat blog atau email sahabat di sini.  Atau seandainya sahabat ingin memberi sebarang komen untuk penambah baikan, juga amat saya alu-alukan. Salam ukhwah buat semua.

3237356611_17939b76b7

Sahabat yang baik adalah sahabat yang selalu mengingatkan kita kepada Allah…

Hari ini bersahabat, esok kita bersahabat dan selamanya kita bersahabat..

Jika hari esok diri ini tiada lagi di dunia ini…

Kutetap mengharapkan kita bersahabat…

Diri ini mengharapkan kita sama-sama selamat sampai ke sana..

41

25 Responses to "Buku Tamu"

salam ukhwah…sila la datang ke laman saya..salam

salam ukhwah kembali utk ana damai..terima kasih sudi lawat blog saya.🙂

assalamualaikum achik^_^
sy tercari-cari shoutbox, tapi xde..mujur ada buku tamu..
saya nak mohon copy artikel achik tentg teknik hafal quran tu.
link achik juga..^_~

nurani…nk copy silekanlah..lagi elok utk dikongsi2 ilmu kan..🙂 nak link blog ni pun boleh juga.. akak dah link blog awak..😉

salam alaik..
wah..tukaq dh background naa..
sihat dik? moge sokmo sihat..

slmt bermujahadah😉
barakillahu😉 huhu.. windu kat dik ni.. lame xjumpe..
uhibbuki fillah !!

waalaikumussalam kak shida..saya sihat alhamdulillah. Mekasih sudi melawat jugak blog saya ni..erm, tak tahulah bila boleh jumpa akak. Insyaallah jika ada kesempatan boleh jumpa..🙂

Salam ziarah..sila ke blogshop kami untuk koleksi t shirt muslimah.

salam ziarah kembali..terima kasih atas undangan😉

assalaualaikum wbt.

jualan jubah online dibawa khas dari jordan dengan harga berpatutan..
sopan dan bergaya …lawati http://www.busanasham.blogspot.com

Terima kasih atas ziarah.. salam ukhwah kembali🙂

Waalaikumussalam wbt. Terima kasih atas promosinya..😉

salam… kak cik, pe kabo? suke bace blog kak cik.. byk input yg bermanfaat…. ziarah la blog sy…hehe….

waalaikumussalam wbt. mekasih sue sudi ziarah blog akak. Alhamdulillah akak sihat2 aje. rajin jugak sue berblog ye, bagus lah. semoga istiqamah hendaknya =)

salam kak cik,

ape khabar? moga sehat sejahtera…

lame tak dgr crite…

Terima Kasih sudi berkunjung ke blog saya..Salam Ukhwah🙂

salam ziarah
sy dgn bangganya telah link blog kak cik kat blog sy esyqi.wordpress.com
kalo sudi, jengok jgk ke blog sy ya..
btw, blog kak cik sgt best😉

w’salam. terima kasih sudi ziarah blog akak..akak pun nak linkkan blog awak ni..🙂

Salam Ramadhan , semoga Allah merahmati

salam taaruf & salam perkenalan….ana berminat nak joint & sembang2 tukar fikiran pendapat…lgipun ana baru,tak tau sangat apa2 sambil2 nak belajor dari senior…bukan apa2…nak cuba jawab kenyataan2 dari org islam kita yg secara sedar tak sedag,lansung tak lansung melecehkah serta menjatuhkan agama sendiri dalam ucapan2 & kenyataan mereka….kesiiiiaaaaan depa…salam hormat dari cicit….

Assalamualaikum, salam ziarah salam kenal..
saya nk minta izin copy mutiara kata..semua sy suka untuk kuatkan hati dan semangat dlm melayari hidup ini..syukran sebab berkongsi..

assalamualaikum…
perkongsian yang berguna..
syukran jazillan…🙂

salam ukhwah..perkongsian yang bagus…

Terimakasih atas kata-kata nasihatnya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Support Me

Top Clicks

  • None

Jumlah Pengunjung

  • 211,142 kunjungan

RSS Saifulislam.Com

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS buat duit di internet

  • KAMBING UNTUK DIJUAL May 29, 2009
    BERITA TERGEMPAR! 20 ekor kambing sedia untuk dijual….campur2….ada betina….ada jantan….ada anak…. cadang mau jual semua sekali cara pukal RM10,000 (masih boleh dirunding)…. kalau mau amik sekor dua….boleh bagi RM300-500 ikut saiz & umor… bleh mai tgk sendiri kat kandang…tgk peta … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • Buat duit dengan cara jual e-book April 3, 2009
    Ramai orang ada idea untuk dikongsi bersama tetapi tak tau camne nak bagitau orang lain. Ramai orang ada ilmu tetapi terpendam camtu je… Ramai orang ada bakat menulis tapi tak tahu nak tulis kt mana.. Nak cetak kt SASBADI, banyak … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • KURSUS PERNIAGAAN INTERNET March 30, 2009
    ANDA BOLEH HADIRI KURSUS TENTANG: -Teknik mempromosikan produk. -Teknik menambahkan pelawat. -Teknik mencipta produk baru. -Teknik Rekabentuk Laman Web. -Teknik menghasilkan pendapatan tanpa mempunyai laman web SERTA banyak lagi Di e-webniaga.com
    shawn@hayyrie
  • NAK KAHWIN TAPI TAK CUKUP DUIT? March 30, 2009
    Kami sedia membantu anda!
    shawn@hayyrie
  • RAHSIA ClickBank Jana Lebih RM800 sebulan March 27, 2009
    Perniagaan Internet Sistem Rahsia ClickBank
    shawn@hayyrie
  • E-KAMUS PERCUMA! March 24, 2009
      Assalamualaikum dan salam sejahtera. Anda pernah dengar e-kamus? E-kamus ialah software kamus yang tercanggih yang dilengkapi dengan 18 kamus dan disertakan sebutan dalam English UK. Mudah bukan? Hanya “double click” atau “mouse move”, makna perkataan anda terjawab. Boleh digunakan … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • RM10 SETAHUN WEB HOSTING TERMURAH DI M’SIA March 24, 2009
    shawn@hayyrie
  • Peluang Bisnes SMS Lumayan! March 24, 2009
    Kalau selama ini anda terpaksa mengeluarkan wang untuk menghantar sms, tetapi dengan  OwnSmsBiz  anda akan memperolehi pendapatan apabila anda menghantar SMS dan anda juga akan merima pendapatan apabila orang menghantar SMS kepada anda!!!         OwnSmsBiz adalah bisnes yang berasaskan internet … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • Peluang Cari Duit Melalui Pay Per Lead (PPL) Affiliate March 24, 2009
      Anda akan dibayar RM0.25 bagi setiap orang yang mendaftar di pakej Master Resell ini. Program pay per lead ini akan ditutup apabila target list mencapai sasaran. SIGN UP PERCUMA Bayaran akan dibuat pada awal bulan. Di bawah ini disertakan … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • DOWNLOAD E-BOOK DAPAT DUIT March 20, 2009
    shawn@hayyrie

RSS Dr. Hasanah

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: