Mujahid & Mujahidah Ansarullah

Elle Zada Authorized Reseller Alor Setar

Posted on: April 17, 2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog. Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan izin Nya dapat lagi saya menulis di ruangan ini.

Saya merupakan salah seorang reseller Hijab Floral Elle Zada yang beroperasi di sekitar Alor Setar. Di sini saya ingin memperkenalkan koleksi tudung Elle Zada yang eksklusif dan labuh menutup aurat. Hijab yang direka khas oleh owner butik Elle Zada, En Shahzada Khan dan Puan Elliyin Rasif. Alhamdulillah dengan usaha mereka untuk berdakwah melalui fesyen muslimah sedikit sebanyak telah membuka pintu hati muslimah yang bertudung saiz S atau M untuk mencuba pula tudung labuh yang lebih sempurna. Mudah-mudahan usaha yang sedikit ini diberkati Allah SWT…insya Allah.

Ciri-ciri istimewa pada Hijab Elle Zada yang anda patut tahu adalah:

  • Labuh menutup pinggul dan bahu
  • Tidak jarang dan tidak panas
  • Diperbuat daripada kain chiffon dan lycra yang bermutu tinggi
  • Mempunyai awning keras yang kemas dan terletak
  • Boleh digayakan sebanyak 5 jenis gaya.
  • Tutorial cara pemakaian disediakan di sini
  • Tidak mudah berkedut
  • Mempunyai 15 warna-warna pilihan yang menarik

Silalah cuci mata tengok piccas ni ye. Jika berminat boleh buat tempahan melalui email: hejira_23@yahoo.com, nyatakan kod tudung serta jumlah dan tunggu reply dari saya untuk langkah seterusnya. Enjoy!

Image

CODE: AM-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

 

Image

CODE: PD-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: WB-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

Image

CODE: CF-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: BL-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: AY-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: CR-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: BO-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: BW-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: BT-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: LH-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: SS-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: CB-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: IL-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

Image

CODE: RC-H01
PRICE: RM99
STATUS: AVAILABLE

 

 

 

2 Responses to "Elle Zada Authorized Reseller Alor Setar"

boleh tahu alamat kedai di sekitar alor setar tu..? sangat teruja

sy jual dari rumah…kalau nak ambil by hand blh contact no ni: 0135143852 (solehah). Tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Support Me

Top Clicks

  • None

Jumlah Pengunjung

  • 211,142 kunjungan

RSS Saifulislam.Com

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS buat duit di internet

  • KAMBING UNTUK DIJUAL May 29, 2009
    BERITA TERGEMPAR! 20 ekor kambing sedia untuk dijual….campur2….ada betina….ada jantan….ada anak…. cadang mau jual semua sekali cara pukal RM10,000 (masih boleh dirunding)…. kalau mau amik sekor dua….boleh bagi RM300-500 ikut saiz & umor… bleh mai tgk sendiri kat kandang…tgk peta … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • Buat duit dengan cara jual e-book April 3, 2009
    Ramai orang ada idea untuk dikongsi bersama tetapi tak tau camne nak bagitau orang lain. Ramai orang ada ilmu tetapi terpendam camtu je… Ramai orang ada bakat menulis tapi tak tahu nak tulis kt mana.. Nak cetak kt SASBADI, banyak … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • KURSUS PERNIAGAAN INTERNET March 30, 2009
    ANDA BOLEH HADIRI KURSUS TENTANG: -Teknik mempromosikan produk. -Teknik menambahkan pelawat. -Teknik mencipta produk baru. -Teknik Rekabentuk Laman Web. -Teknik menghasilkan pendapatan tanpa mempunyai laman web SERTA banyak lagi Di e-webniaga.com
    shawn@hayyrie
  • NAK KAHWIN TAPI TAK CUKUP DUIT? March 30, 2009
    Kami sedia membantu anda!
    shawn@hayyrie
  • RAHSIA ClickBank Jana Lebih RM800 sebulan March 27, 2009
    Perniagaan Internet Sistem Rahsia ClickBank
    shawn@hayyrie
  • E-KAMUS PERCUMA! March 24, 2009
      Assalamualaikum dan salam sejahtera. Anda pernah dengar e-kamus? E-kamus ialah software kamus yang tercanggih yang dilengkapi dengan 18 kamus dan disertakan sebutan dalam English UK. Mudah bukan? Hanya “double click” atau “mouse move”, makna perkataan anda terjawab. Boleh digunakan … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • RM10 SETAHUN WEB HOSTING TERMURAH DI M’SIA March 24, 2009
    shawn@hayyrie
  • Peluang Bisnes SMS Lumayan! March 24, 2009
    Kalau selama ini anda terpaksa mengeluarkan wang untuk menghantar sms, tetapi dengan  OwnSmsBiz  anda akan memperolehi pendapatan apabila anda menghantar SMS dan anda juga akan merima pendapatan apabila orang menghantar SMS kepada anda!!!         OwnSmsBiz adalah bisnes yang berasaskan internet … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • Peluang Cari Duit Melalui Pay Per Lead (PPL) Affiliate March 24, 2009
      Anda akan dibayar RM0.25 bagi setiap orang yang mendaftar di pakej Master Resell ini. Program pay per lead ini akan ditutup apabila target list mencapai sasaran. SIGN UP PERCUMA Bayaran akan dibuat pada awal bulan. Di bawah ini disertakan … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • DOWNLOAD E-BOOK DAPAT DUIT March 20, 2009
    shawn@hayyrie

RSS Dr. Hasanah

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: