Mujahid & Mujahidah Ansarullah

new task…

Posted on: April 22, 2008

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..

Alhamdulillah syukur yang tak terhingga kerana diri ini masih diberi peluang untuk terus menghirup udara segar sehingga hari ini.

Baru hari ni dapat keluar dari gua (makmal komputer yang sekian lama takde internet)..hehe. Alhamdulillah dapat juga menukilkan sesuatu kat blog ni yang hampir-hampir terkubur..Tak dapat digambarkan perasaan ketika melalui hari-hari terakhir di sekolah ni..banyak kenangan pahit manis semua ada.. melihat wajah kanak-kanak yang baru nak mengerti erti kehidupan, rasa sayang nak tinggalkan mereka semua..huhu. Alhamdulillah Allah bagi rezeki di tempat lain pula. Inilah mujahadah kehidupan..suatu amanah baru yang bakal dipikul bagi seorang pejuang. Kalau dulu saya melibatkan diri dengan majlis perwakilan pelajar di kampus, kita belajar cara menjawab persoalan kebajikan mahasiswa..sekarang nak menjawab persoalan tentang kebajikan masyarakat pulak..bukan senang tu.

Semoga Allah permudahkan untuk bertugas di tempat baru..Allahuyassir wa la tu’assir..amin

1 Response to "new task…"

Wa’alaikumussalam warahmatullah. ana bertugas di wisma negeri. jadi pembantu tadbir. alhamdulillah seronok dapat kerja pentadbiran macam ni..thanks for ur prayer. semoga Oni and kawan-kawan berjaya dalam final exam nanti..Good Luck!

Assalamu’alaikum.

Kaifa haluki achik? Achik bertugas kat mana pula sekarang? Moga snts dalam perlindunganNya =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Support Me

Top Clicks

  • None

Jumlah Pengunjung

  • 211,142 kunjungan

RSS Saifulislam.Com

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS buat duit di internet

  • KAMBING UNTUK DIJUAL May 29, 2009
    BERITA TERGEMPAR! 20 ekor kambing sedia untuk dijual….campur2….ada betina….ada jantan….ada anak…. cadang mau jual semua sekali cara pukal RM10,000 (masih boleh dirunding)…. kalau mau amik sekor dua….boleh bagi RM300-500 ikut saiz & umor… bleh mai tgk sendiri kat kandang…tgk peta … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • Buat duit dengan cara jual e-book April 3, 2009
    Ramai orang ada idea untuk dikongsi bersama tetapi tak tau camne nak bagitau orang lain. Ramai orang ada ilmu tetapi terpendam camtu je… Ramai orang ada bakat menulis tapi tak tahu nak tulis kt mana.. Nak cetak kt SASBADI, banyak … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • KURSUS PERNIAGAAN INTERNET March 30, 2009
    ANDA BOLEH HADIRI KURSUS TENTANG: -Teknik mempromosikan produk. -Teknik menambahkan pelawat. -Teknik mencipta produk baru. -Teknik Rekabentuk Laman Web. -Teknik menghasilkan pendapatan tanpa mempunyai laman web SERTA banyak lagi Di e-webniaga.com
    shawn@hayyrie
  • NAK KAHWIN TAPI TAK CUKUP DUIT? March 30, 2009
    Kami sedia membantu anda!
    shawn@hayyrie
  • RAHSIA ClickBank Jana Lebih RM800 sebulan March 27, 2009
    Perniagaan Internet Sistem Rahsia ClickBank
    shawn@hayyrie
  • E-KAMUS PERCUMA! March 24, 2009
      Assalamualaikum dan salam sejahtera. Anda pernah dengar e-kamus? E-kamus ialah software kamus yang tercanggih yang dilengkapi dengan 18 kamus dan disertakan sebutan dalam English UK. Mudah bukan? Hanya “double click” atau “mouse move”, makna perkataan anda terjawab. Boleh digunakan … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • RM10 SETAHUN WEB HOSTING TERMURAH DI M’SIA March 24, 2009
    shawn@hayyrie
  • Peluang Bisnes SMS Lumayan! March 24, 2009
    Kalau selama ini anda terpaksa mengeluarkan wang untuk menghantar sms, tetapi dengan  OwnSmsBiz  anda akan memperolehi pendapatan apabila anda menghantar SMS dan anda juga akan merima pendapatan apabila orang menghantar SMS kepada anda!!!         OwnSmsBiz adalah bisnes yang berasaskan internet … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • Peluang Cari Duit Melalui Pay Per Lead (PPL) Affiliate March 24, 2009
      Anda akan dibayar RM0.25 bagi setiap orang yang mendaftar di pakej Master Resell ini. Program pay per lead ini akan ditutup apabila target list mencapai sasaran. SIGN UP PERCUMA Bayaran akan dibuat pada awal bulan. Di bawah ini disertakan … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • DOWNLOAD E-BOOK DAPAT DUIT March 20, 2009
    shawn@hayyrie

RSS Dr. Hasanah

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: