Mujahid & Mujahidah Ansarullah

Gelombang Kuning

Posted on: November 12, 2007

bftp4.jpg

” Syabas kepada pejuang Islam , syabas kepada pejuang kebenaran. Saya yakin sesungguhnya bahawa Allah SWT telah membantu kita pada 10 November. Kejayaan perarakan 10 November 2007 jika di kaji jelas datang dari pertolongan Allah . Inilah apa yang telah dijanji Allah , kepada mereka yang bersabar dan bertawakal. Mengapa saya berkata begitu. Banyak buktinya yang saya dapat kutip.

Tanda Pertama : Rancangan berhimpun di Dataran Merdeka di sekat dan akhirnya kita berjaya dengan izin Allah SWT menggerakkan aliran manusia ke arah perarakan ke Istana Negara. Semua kekuatan mereka yang ingin menggagalkan kita bertumpu di sekeliling Dataran Merdeka dan mereka telah tidak menumpu kekuatan ke kawasan luar dari radius Dataran Merdeka. Pergerakan peserta pula sepatatutnya bergerak dari tiga saluran ke Dataran Merdeka tetapi apabila tersekat kita beralih saperti air , saperti seolah olah di rancang rancang dari langit, menuju ke haluan Istana Negara.

Tanda Kedua: Turunnya hujan yang lebat semasa perarakan. Hujan ada disebut di dalam al Quran dan hujan di katakan
mempunyai unsur yang menenangkan kepada ummat Islam apabila berada di dalam medan perang. Turunnya hujan semasa perarakan meneutralkan asid gas dan asid cecair sehingga ia tidak mencederakan peserta adalah satu barakah dari Allah SWT kepada mereka yang berharap hanya kepada Nya. Tidak ada siapa menduga Allah SWT menurunkan hujan tepat pada masanya dan tempatnya ketika ummat Islam memerlukannya untuk menghadapi mereka yang cuba menganiaya mereka . Sesungguh Allah lah yang menguasai langit dan bumi.

Tanda Ketiga: Bas yang disekat menyebakan peserta berjalan kaki dan ini memberi kekuatan tambahan dari masa
ke semasa sehingga mengalahi jangkaan mereka yang mahu menyekat perarakan. Arah datangnya arus sokongan pula dari jalan berbagai yang di luar kawalan dan perhitungan mereka yang ingin menyekat perarakan kebenaran.

Ketiga-tiga faktor ini sudah cukup untuk membuktikan kepada kita bahawa Allah telah menolong kita pada 10 November 2007 . Mungkin Allah masih mengasihi kita kerana kita masih setia mempertahankan kebenaran dan ikhlas untuk menegakkan negara Islam di Malaysia yang tercinta ini.

Peristiw a 10 November 2007 adalah bersejarah dan ia akan terukir di dalam ingatan anak cucu kita inshaallah. Apa yang kita telah capai pada hari itu ialah:

  1. Kita dengan mata kepala kita sendiri melihat dengan yakin bahawa kerajaan Malaysia ini boleh diubah oleh rakyat ke arah negara yang lebih baik kalau kita bersatu hati dan bertawakal kepada Allah.
  2. Perkara yang benar akan menghapuskan yang batil saperti disebut dalam al Quran. Apabila mesej kita benar besar
    mana ugutan pun akan hancur.
  3. Kita yakin pemuda Islam masih mempunyai tenaga yang jernih dan ruh islam untuk membuat perubahan.
  4. Kita yakin Allah bersama dengan mereka yang sabar dan berjuang di jalanNya dan sentiasa kan menjadi Pelindung kepada perjuangan mereka .

Akhir sekali saya mengucapkan syabas kepada semua dan bersyukur kepada Allah swt dan kita berdoa agar taghut yang ada sekarang dan akan datan akan berkubur dengan izin Allah SWT.

Takbir …Alllahu Akbar!
Hasbunallah wa ni’mal wakeel “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Support Me

Top Clicks

  • None

Jumlah Pengunjung

  • 211,142 kunjungan

RSS Saifulislam.Com

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS buat duit di internet

  • KAMBING UNTUK DIJUAL May 29, 2009
    BERITA TERGEMPAR! 20 ekor kambing sedia untuk dijual….campur2….ada betina….ada jantan….ada anak…. cadang mau jual semua sekali cara pukal RM10,000 (masih boleh dirunding)…. kalau mau amik sekor dua….boleh bagi RM300-500 ikut saiz & umor… bleh mai tgk sendiri kat kandang…tgk peta … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • Buat duit dengan cara jual e-book April 3, 2009
    Ramai orang ada idea untuk dikongsi bersama tetapi tak tau camne nak bagitau orang lain. Ramai orang ada ilmu tetapi terpendam camtu je… Ramai orang ada bakat menulis tapi tak tahu nak tulis kt mana.. Nak cetak kt SASBADI, banyak … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • KURSUS PERNIAGAAN INTERNET March 30, 2009
    ANDA BOLEH HADIRI KURSUS TENTANG: -Teknik mempromosikan produk. -Teknik menambahkan pelawat. -Teknik mencipta produk baru. -Teknik Rekabentuk Laman Web. -Teknik menghasilkan pendapatan tanpa mempunyai laman web SERTA banyak lagi Di e-webniaga.com
    shawn@hayyrie
  • NAK KAHWIN TAPI TAK CUKUP DUIT? March 30, 2009
    Kami sedia membantu anda!
    shawn@hayyrie
  • RAHSIA ClickBank Jana Lebih RM800 sebulan March 27, 2009
    Perniagaan Internet Sistem Rahsia ClickBank
    shawn@hayyrie
  • E-KAMUS PERCUMA! March 24, 2009
      Assalamualaikum dan salam sejahtera. Anda pernah dengar e-kamus? E-kamus ialah software kamus yang tercanggih yang dilengkapi dengan 18 kamus dan disertakan sebutan dalam English UK. Mudah bukan? Hanya “double click” atau “mouse move”, makna perkataan anda terjawab. Boleh digunakan … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • RM10 SETAHUN WEB HOSTING TERMURAH DI M’SIA March 24, 2009
    shawn@hayyrie
  • Peluang Bisnes SMS Lumayan! March 24, 2009
    Kalau selama ini anda terpaksa mengeluarkan wang untuk menghantar sms, tetapi dengan  OwnSmsBiz  anda akan memperolehi pendapatan apabila anda menghantar SMS dan anda juga akan merima pendapatan apabila orang menghantar SMS kepada anda!!!         OwnSmsBiz adalah bisnes yang berasaskan internet … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • Peluang Cari Duit Melalui Pay Per Lead (PPL) Affiliate March 24, 2009
      Anda akan dibayar RM0.25 bagi setiap orang yang mendaftar di pakej Master Resell ini. Program pay per lead ini akan ditutup apabila target list mencapai sasaran. SIGN UP PERCUMA Bayaran akan dibuat pada awal bulan. Di bawah ini disertakan … Continue reading →
    shawn@hayyrie
  • DOWNLOAD E-BOOK DAPAT DUIT March 20, 2009
    shawn@hayyrie

RSS Dr. Hasanah

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
%d bloggers like this: